Ellen Kirstine V. Gravesen
 


Mit navn er Ellen Kristine Vestergaard Gravesen, jeg er 18 år gamle. Jeg går på Social- og sundhedsskolen med EUX i skive. Ved siden af skole, arbejder jeg også som livredder og svømmetræner ellers er jeg bare sammen med mine venner og familie. Inden jeg blev træner, var jeg hjælpetræner i to år. Hvor jeg så tog på efterskole, da jeg så var færdig der, blev jeg træner og det var i sidste sæson.  Så jeg har være i Morsø svømmeklub i 3 år, men er mit 4 år ind i. Jeg gør dette for at jeg synes det er sjov, men jeg kan godt lide det at kan hjælpe med noget, slev bare det med at lære børn at svømme. Mit forhold til børn, er helt fint, jeg elsker børn, er sjove er være rundt omkring. Da man følger lidt at de kigger op til en. Er også vandt til at være omkring børn, da jeg har mange søskende. Jeg skal være træner for begynder 2, begynder 3, vandhunde og havfruer og voksen motion.

Emma Lumbye Thomsen

Hjælpetræner

Jeg hedder Emma Lumbye Thomsen, jeg er 14 år gammel og går i 8. klasse på Dueholmskolen. I min fritid går jeg til gymnastik, som jeg også er hjælpetræner i. Den her sæson er min første og jeg glæder mig rigtig meget til at have det sjovt med børnene specielt at lære dem en masse om svømning. Jeg skal være hjælpetræner på Begynder 1 og Begynder 2. 
 

Emilie Frølich Kristensen
Træner


Hej, jeg hedder Emilie Frølich Kristensen. Jeg er 19 år gammel og går i 3g på Morsø Handelsgymnasium. I min fritid spiller jeg meget håndbold i Skive, og jeg arbejder derudover også i Rema1000. Jeg har været hjælpetræner i 3 år, og træner i 2 år. Derfor er dette mit tredje år som træner og jeg ser utroligt meget frem til at få mine egne hold! Jeg skal undervise på Plask & Leg samt Begynder 1 hver onsdag. Jeg ser frem til en ny og spændende sæson med jer! 


 

Emma Smedegaard Hunnerup
Træner


Mit navn er Emma Smedegaard Hunnerup, og jeg går i 2.g på Morsø Gymnasium. Når jeg ikke går i skole, arbejder jeg som livredder eller er sammen med mine veninder. Sæson 2018-2019 var min første sæson som træner/hjælpetræner og jeg glæder mig til endnu en sæson. Jeg kan selv rigtig godt lide at svømme og har selv svømmet i klubben, og synes derfor det er fedt at kunne videregive min ergaring omkring svømning ved at være træner. Jeg skal være træner på holdene begynder 2 og voksen motion om tirsdagen og begynder 3, viderekommende og voksen motion om torsdagen. 

Freya Rockell
Hjælpetræner


Mit navn er Freya Rockell. Jeg er 14 år gammel og går i 8. klasse på Dueholmskolen. I min fritid spiller jeg tennis og er sammen med mine venner. Dette er min første sæson som hjælpetræner og jeg glæder mig vildt meget til at være sammen med børnene og lære dem at svømme. Jeg skal være hjælpetræner på begynder 2 holdene om onsdagen. 

Emilie Christensen
Træner


Mit navn er Emilie Christensen, og jeg er 18 år gammel. I hverdagen går jeg på musiklinjenvpå Morsø Gymnasium. Ved siden af skolen spiller jeg en masse musik, er frivillig i organisationen Ballast, arbejder som livredder i Jesperhus, og gør rent hos et ingeniørfirma. Jeg har selv gået til svømning i flere år, og nu glæder jeg mig til min anden sæson som træner i Morsø Svømmeklub, hvor jeg er træner for begynder 2, voksenmotion, 2-4 år og begynder 1.
 

Karla-Johanne Bangsholt
 


 Mit navn er Karla-Johanne Bangsholt, jeg er 19 år gammel og til dagligt går jeg i 3.g på Morsø Gymnasium. Ved siden af skolen arbejder jeg som livredder i Jesperhus - der ud over er jeg i gang med min 4. sæson som hjælpetræner i Durup Svømmeklub, og skal nu i gang med min første sæson i Morsø Svømmeklub. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, da jeg selv elsker at svømme, og derfor gerne vil lære fra mig. Jeg skal være træner på Begynder 2, Begynder 3 og Vilde vandhunde & havfruer hver onsdag. Jeg er sikker på at det bliver super sjovt, og jeg glæder mig til en god sæson.

 

Freja Mailk Blinkenberg Jessen
Træner


Hej. Jeg hedder Freja Malik Blinkenberg Jessen, jeg er 19 år, og går i 3.G på Morsø Gymnasium. I min fritid dyrker jeg meget motion som cykling, svømning og styrketræning, og så arbejder jeg som livredder i Jesperhus Svømmehal. Det er mit andet år som træner i klubben, men har været har erfaring med vand, da jeg har været hjælpetræner til sejlads og vokset op både med sejlads og svømning. Jeg glæder mig utroligt meget til at være træner igen i år, da jeg elsker at arbejde med børn og lære fra mig og se hvordan de udvikler sig. I år skal jeg træne Plask & Leg, samt begynder 1 i det lille bassin.


 

Luna Lund Fredholm
Hjælpetræner


Hej mit navn er Luna Lund Fredholm. Jeg er 15 år gammel og går i 9. Klasse på Dueholmskolen. I min fritid går jeg til gymnastik, hvor jeg også er hjælpetræner på et hold. Dette er min frøste sæson som hjælpetræner til svømning. Jeg har selv svømmet i mange år, og glæder mig til at lære fra mig. Jeg skal være hjælpetræner på Plask & Leg og Begynder 1.  

Ida Kirstine Østergaard Nielsen
Hjælpetræner


Jeg hedder Ida Kirstine Østergaard Nielsen, jeg er 15 år og går på Dueholmskolen. I min fritid går jeg til fodbold og gymnastik hvor jeg også er hjæletræner. Dette er min anden sæson som hjælpetræner i klubben, jeg har selv svømmet meget og glæder mig derfor helt vildt til at være sammen med børnene og lære dem en masse om svømning. Jeg skal være hjæletræner på Plask & leg og begynder 1.   

Mia Dølrath Kristensen
Træner


Hej mit er Mia, jeg er 17 år gammel, til dagligt går jeg på HF i Nykøbing på første år. Min fritid går med arbejde som livredder, svømmetræner, skole og styrketræning samt at hænge ud med vennerne. Jeg har selv svømmet siden jeg var helt lille på konkurrence hold. Jeg har været hjælpetræner/træner siden jeg gik i 7. klasse, hvor i år har jeg Plask & leg og begynder 1 i det lille bassin. 

Nora Vigh Riis
 


Mit navn er Nora Vigh riis og jeg er 18 år gammel. Jeg går i 2.g på Morsø Gymnasium, og udenfor skolen træner jeg hold for Morsø Svømmeklub og arbejder ved Sallingsund Færgekro som tjener. Sidste år var jeg Aqua Fitness instruktør med min søster, men i år prøver jeg selv. Jeg elsker at undervise og selv kunne få noget ud af træningen, og i år jeg været så heldig at få Begynder 2, Begynder 3 og Vilde vandhunde & havfruer som jeg ser frem til at skulle undervise og have det sjovt sammen med. 

Sofie Bækhøj Christensen
Træner / Hjælpetræner


Mit navn er Sofie Bækhøj Christensen. Jeg er 17 år gammel og går i 1g på Morsø gymnasium. I min fritid er jeg sammen med venner og kæresten og ellers er jeg på arbejde i klostertorvets pølsevogn. Dette er min første sæson som træner og hjælper træner og jeg glæder mig til at lærer alle børnene at kende og ikke mindst lærer dem at svømme. Jeg er træner og hjælpe træner på begynder 2. 
 


⭐️⭐️⭐️Trænere der vender tilbage til næste sæson⭐️⭐️⭐️

Sofie Frølich KristensenJosephine Frostholm Goldscher Knappe
 


 

Morsø Svømmeklub | Jesperhus Vandland | 7900 Nykøbing Mors | CVR:33837623