Ani Frøslev
 


Mit navn er Ani Frøslev, jeg er 19 år gammel og jeg er i gang med mit sidste år på Morsø Handelsgymnasium. Mit fritid går med lektier, arbejde, venner og styrketræning. Pt. arbejder jeg som livredder og er en del af underholdningsteamet i Jesperhus Feriepark. Jeg har selv gået til svømning i 15 år og har svømmet på konkurrenceniveau. De seneste 6 år har jeg været træner/hjælpetræner i Durup Svømmeklub. I år er mit første år som træner i Morsø Svømmeklub. Jeg er træner for Begynder 2, Viderekommende og Vilde vandhunde & havfruer om mandagen, om torsdagen er jeg træner for Begynder 2 og Voksenmotion. Jeg er træner fordi vand og svømning har spillet en central i min opvækst, og har været en kæmpe glæde for mig og netop DET vil jeg gerne give videre til andre børn og unge. 

Anne Marie Skouboe Futtrup
 


Hej mit navn er Anne Marie Skouboe Futtrup og jeg er 18 år gammel. Jeg går i 2.g på Morsø Gymnasium. I min fritid er jeg meget aktiv, jeg spiller blandt andet 1. divisions fodbold i Morsø FD og arbejder ved bageren og i Jesperhus. Det er mit første år som svømmetræner, og jeg ser frem til at lære børnene at blive fortrolige med vandet og samtidig få en masse gode oplevelser. JEg skal være træner for Plask & Leg og Begynder 1. Jeg elsker at have med børn at gøre, og jeg glæder mig til at se en masse energiske unger og følge deres udvikling på holdet. 

Ellen Kirstine V. Gravesen
 


Mit navn er Ellen Kristine Vestergaard Gravesen, jeg er 18 år gamle. Jeg går på Social- og sundhedsskolen med EUX i skive. Ved siden af skole, arbejder jeg også som livredder og svømmetræner ellers er jeg bare sammen med mine venner og familie. Inden jeg blev træner, var jeg hjælpetræner i to år. Hvor jeg så tog på efterskole, da jeg så var færdig der, blev jeg træner og det var i sidste sæson.  Så jeg har være i Morsø svømmeklub i 3 år, men er mit 4 år ind i. Jeg gør dette for at jeg synes det er sjov, men jeg kan godt lide det at kan hjælpe med noget, slev bare det med at lære børn at svømme. Mit forhold til børn, er helt fint, jeg elsker børn, er sjove er være rundt omkring. Da man følger lidt at de kigger op til en. Er også vandt til at være omkring børn, da jeg har mange søskende. Jeg skal være træner for begynder 2, begynder 3, vandhunde og havfruer og voksen motion.

Emma Lumbye Thomsen

Hjælpetræner

Jeg hedder Emma Lumbye Thomsen, jeg er 14 år gammel og går i 8. klasse på Dueholmskolen. I min fritid går jeg til gymnastik, som jeg også er hjælpetræner i. Den her sæson er min første og jeg glæder mig rigtig meget til at have det sjovt med børnene specielt at lære dem en masse om svømning. Jeg skal være hjælpetræner på Begynder 1 og Begynder 2. 
 

Emilie Frølich Kristensen
 


Hej, jeg hedder Emilie Frølich Kristensen. Jeg er 17 år gammel og går i 2g på Morsø Handelsgymnasium. I min fritid spiller jeg meget håndbold, og jeg arbejder derudover også i Rema1000. Jeg har været hjælpetræner i 3 år, og træner i 1 år. Derfor er dette mit andet år som træner og jeg ser utroligt meget frem til at få min egne hold! Jeg skal undervise på Plask & Leg samt Begynder 1 hver tirsdag. Jeg ser frem til en ny og spændende sæson med jer! 


 

Emilie Christensen
 


Mit navn er Emilie Christensen, og jeg er 17 år gammel. I min hverdag går jeg i skole på Morsø Gymnasium. Ved siden af skolen spiller jeg violin og er sammen med mine venner og veninder. Derudover arbejder jeg i deligatessen i Øster Jølby Brugs, og som svømmetræner for begynder 3 og voksenmotion. Jeg glæder mig rigtig meget til at være træner, og lære det fra mig, som jeg selv har lært på de år, hvor jeg selv har gået til svømning i klubben. 


 

 

Freja Mailk Blinkenberg Jessen
 


Hej. Jeg hedder Freja Malik Blinkenberg Jessen, jeg er 18 år, og går i 2.N på Morsø Gymnasium. I min fritid dyrker jeg meget motion som løb og styrketræning, og så arbejder jeg som livredder i Jesperhus Svømmehal. Det er mit første år som træner i klubben, men har været har erfaring med vand, da jeg har været hjælpetræner til sejlads i et par pr. Jeg glæder mig utroligt meget til at være træner, da jeg elsker at arbejde med børn og lære fra mig og se hvordan de udvikler sig. I år skal jeg træne Plask & Leg, samt begynder 1 i det lille bassin. 

Emma Smedegaard Hunnerup
Træner


Mit navn er Emma Smedegaard Hunnerup, og jeg går i 2.g på Morsø Gymnasium. Når jeg ikke går i skole, arbejder jeg som livredder eller er sammen med mine veninder. Sæson 2017-2018 var min første sæson som træner/hjælpetræner og jeg glæder mig til endnu en sæson. Jeg kan selv rigtig godt lide at svømme og har selv svømmet i klubben, og synes derfor det er fedt at kunne videregive min ergaring omkring svømning ved at være træner. Jeg skal være træner på holdene begynder 2 og voksen motion om tirsdagen og begynder 3, viderekommende og voksen motion om torsdagen. 

Karla-Johanne Bangsholt
 


 Mit navn er Karla-Johanne Bangsholt, jeg er 19 år gammel og til dagligt går jeg i 3.g på Morsø Gymnasium. Ved siden af skolen arbejder jeg som livredder i Jesperhus - der ud over er jeg i gang med min 4. sæson som hjælpetræner i Durup Svømmeklub, og skal nu i gang med min første sæson i Morsø Svømmeklub. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, da jeg selv elsker at svømme, og derfor gerne vil lære fra mig. Jeg skal være træner på Begynder 2, Begynder 3 og Vilde vandhunde & havfruer hver onsdag. Jeg er sikker på at det bliver super sjovt, og jeg glæder mig til en god sæson.

 

Ida Kirstine Østergaard Nielsen
 


Jeg hedder Ida Kirstine Østergaard Nielsen, jeg er 14 år og går på Dueholmskolen. I min fritid går jeg til fodbold og gymnastik hvor jeg også er hjæletræner. Dette er min første sæson som hjælpetræner i klubben dog har jeg selv svømmet meget og glæder mig derfor helt vildt til at være sammen med børnene og lære dem en masse om svømning. Jeg skal være hjæletræner på Plask & leg og begynder 1.   

Sofie Frølich KristensenJeg hedder Sofie Frølich Kristensen, jeg er 15 år gammel og går i 9. klasse på Dueholmskolen. I min fritid spiller jeg fodbold og så er jeg hjælpetræner. Dette er mit andet år som hjælpetræner i klubben. Jeg kan rigtig godt lide børn og ser frem til at have det rigtig sjovt med dem samt lære dem en masse forskellige ting. Jeg kommer til at være hjælpetræner på Plask & Leg, begynder 1 og Vilde vandhunde & havfruer.

Nora Vigh Riis
 


Mit navn er Nora Vigh riis og jeg er 18 år gammel. Jeg går i 2.g på Morsø Gymnasium, og udenfor skolen træner jeg hold for Morsø Svømmeklub og arbejder ved Sallingsund Færgekro som tjener. Sidste år var jeg Aqua Fitness instruktør med min søster, men i år prøver jeg selv. Jeg elsker at undervise og selv kunne få noget ud af træningen, og i år jeg været så heldig at få Begynder 2, Begynder 3 og Vilde vandhunde & havfruer som jeg ser frem til at skulle undervise og have det sjovt sammen med. 

Josephine Frostholm Knappe
 


Mit navn er Josephine Frostholm Knappe, jeg er 15 år gammel og skal i gang med mit 4 år som hjælpetræner. Jeg er lige startet i 9. klasse på Lødderup Friskole. I min fritid arbejder jeg i Jesperhus Café Torvet, hvor jeg er opvasker, jeg arbejder også i Arenaen hvor jeg laver lidt af hvert. Jeg skal være hjælpetræner på Plask & leg og Begynder 1 i det lille bassin om mandagen og har holdene en gang i ugen. Jeg elsker at lege med børn og lære dem nye ting, så jeg ser frem til mit 4 år som hjælpetræner i svømmeklubben.

Stine Munk LarsenJeg hedder Stine Munk Larsen, jeg er 15 år og går på Lødderup Friskole i 9. klasse. Det er min anden sæson som hjælpetræner. Jeg skal være hjælpetræner for 2-4 år og begynder 1. Jeg glæder mig rigtigt meget til en ny sæson og lære en masse nye børn at kende.
Morsø Svømmeklub | Jesperhus Svømmehal | 7900 Nykøbing Mors | CVR:33837623